Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Jei tai tikrai pigmentinės dėmės, yra vaistinėse specialių kremų jom naikint, bet tuo užsiimt rekomenduojama žiemą, kai mažas saulės aktyvumas, nes naudojant tuos kremus labai saulės vengt reikia.

Bet siūlyčiau apsilankyt pas gerą odos gydytoją, kuris apžiūrėtų, kas tau yra, o ne pačiai bandyt bet kokias priemones.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 28, 11:23)

Bet siūlyčiau apsilankyt pas gerą odos gydytoją, kuris apžiūrėtų, kas tau yra, o ne pačiai bandyt bet kokias priemones.


Oi kartais kaip sunku pas gerą dermatologą patekti ypač kai gyveni provincijoje ir čia tokio nėra.

Bet aiū už patarimus. LAuksiu rudenio o po to ieškosiu tų kremų.
Atsakyti
Vasarą ir man ant veido išryškėja pigmentinės dėmės. Anksčiau nebuvo, į senatvę - atsirado tongue.gif Prieš kelis metus pas kosmetologę balinau veidą. Padėjo, nors visai neišnyko, liko kelios gilesnės. Bet vasarą reikia ypatingai saugoti veidą, jau nuo kovo-balandžio pradėti tepti apsauginiais kremais. Nors, vasarą ir jie nelabai padeda - dėmės vėl "išlenda", nors nelabai ryškios. Bet, be krempudros į lauką neinu sad.gif Geriausia eiti pas gydytoją dermatologa, ar kosmetologę, kuri pasakys, ką geriausiai galima padaryti. O kol kas - slėpk veidą nuo saulės, tepk stipria apsauga SP50 gali būti, paieškok kokiu balinančių kremų - yra vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse. Tik, deja, jie brangūs ir nelabai efektyvūs - pati daug ką išbandžiau. Balinti geriausia rudenį - žiemą, nors prieš tai būtina pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku smile.gif Svarbu surasti dėmių priežastį. Nors, dažnai pagrindinė priežastis - saulė g.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tų bjaurių dėmių, čia turbūt nuo kontraceptinių tablečių vartojimo. Šimet nuo ankstyvo pavasario tepuosi apsauginiu kremu nuo saulės, dar tepuosi rusišku kremu Achromin. Tai šia vasarą taip baisiai neišryškėjo.
Atsakyti
O mano draugei pigmentinės dėmės atsiranda nuo žaliosios arbatos. Šiek tiek keista, nes ši arbata rekomenduojama netgi organizmo valymui g.gif Gal ir jūs ją vartojat?
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 12, 00:00)
O mano draugei pigmentinės dėmės atsiranda nuo žaliosios arbatos. Šiek tiek keista, nes ši arbata rekomenduojama netgi organizmo valymui  g.gif  Gal ir jūs ją vartojat?



o iš kur ji taip tiksliai žino, kad nuo žaliosios arbatos unsure.gif ? Kažkaip keistai skamba, čia ji pati taip sau nusistatė?
Atsakyti
Na, kai ji tik atsigeria tos arbatos (užtenka 2 puodelių), tuoj pat ant veido atsiranda visokia bjaurastis. Kartais ir ant pečių sad.gif Ir paskui negreit praeina. O kai žaliosios arbatos nevartoja visiškai, viskas būna smile.gif
Atsakyti
Turiu iš aš man nemalonių pigmentinių dėmių ant veido. Naudoju kremą su USF. Daugiau nieko. Beje, kartą kosmetologė aiškino, kad tokie dalykai paveldimi. Iš tiesų, ir mano mamos veide nemažai tų pigmentinių dėmių.
Atsakyti
Sveika, ir as uzgyvenau keleta pigmentiniu demiu ant veido: kosmetologe sake, jog nuo saules, organizmo senejimo procesai, paveldimumas, hormonai...zodziu
jau beveik viska supermamos ir isvardijo. g.gif
Apsauga nuo saules butina vasara, o rudeni - ziema - rimtesnis darbas su rugstimi...bent jau man buvo tokie patarimai. unsure.gif

Atsakyti
Vasarą ant veido išryškėja pigmentinė dėmė, žiemą šiek tiek nublanksta.Gal žinote kaip ją panaikinyi? g.gif
Atsakyti
Gal su lazeriu...
Atsakyti
O gal yra koks kremas? g.gif
Atsakyti